Tuinaanleg

Tuinaanleg

Professionele tuinaanleg door de vakbekwame hoveniers van Patrick Fleming.

Uw tuin gaat letterlijk op de schop. Of het nu gaat om renovatie of de aanleg van een compleet nieuwe tuin. Het uitgangspunt is dat uw tuin ook echt uw tuin wordt. Passend bij uw huis en bij uw wensen.

Wij brengen sierbestrating en erfafscheidingen nauwkeurig en volgens het tuinontwerp aan. Wij bouwen tuinhuizen, leggen natuurvijvers aan en beplanten uw tuin met de planten die u uitgezocht heeft. Uiteraard behoort een mooi strak gazon of een fijne speelgrasveld ook tot de mogelijkheden.

Apparatuur

De benodigde apparatuur om uw tuin onder handen te nemen hebben wij zoveel mogelijk in eigen beheer. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen en dat u niet voor onvoorziene hoge verhuurkosten komt te staan.

Tuinweetjes

Wist u dat u door te kiezen voor bepaalde planten uw tuin echt kunt laten leven? Vlinderstruiken zorgen in het voorjaar voor veel vlinders in de tuin. Laat u wat blad liggen en heeft u liguster of Japanse Esdoorn in de tuin? Grote kans dat er een egeltje op af komt. Voert u ze een beetje bij met wat katten- of hondenvoer en pindakaas, dan zorgen ze er in ruil voor dat ze in het voorjaar de slakken en rupsen opeten. Uw planten zijn veilig. Liever geen muizen in de tuin? Plant dan veel kruizemunt.

  • Een geslaagde tuin is een tuin waarin u zich prettig voelt en waarin u met anderen kunt genieten.

  • Wij zorgen ervoor dat uw tuinwensen werkelijkheid worden!

  • Beleef het buitenleven

  • Tuinieren is goed voor uw gezondheid. Het vermindert de stress, het verlaagt de bloeddruk en u leeft langer.