Tuinontwerp

Tuinontwerp

Patrick Fleming ontwerpt exclusieve, compacte en landelijke tuinen.

Een tuin betekent voor iedereen wat anders. Mooi om naar te kijken, heerlijk om in te werken of lekker onderhoudsvrij om ontspannen in te zitten. Voordat wij gaan ontwerpen stellen wij u daarom altijd eerst een aantal vragen en bekijken de situatie en ligging van uw tuin. Belangrijk voor ons is om te weten is wat een tuin voor u betekent. Waar hij aan moet voldoen en of u veel of weinig tijd aan het onderhoud wilt besteden en niet te vergeten wat u mooi vindt. Uiteraard kijken we ook naar de oppervlakte en uw budget.

Schetsplan

Op basis van de input die wij van u gekregen hebben maken we een schetsvoorstel en eventueel een beplantingsvoorstel. Ook geven we globale prijsindicatie. We bespreken het schetsplan met u en stellen het indien nodig bij. Het uiteindelijke schetsvoorstel vormt de basis voor de aanleg van uw tuin. Voordat we beginnen maken we een planning en een definitieve begroting.

Tip! Maak een moodbord van tuinen of elementen in tuinen die u aanspreken. Een makkelijke manier om dat te doen is door gebruik te maken van Pinterest.

  • Wij zorgen ervoor dat uw tuinwensen werkelijkheid worden!

  • Beleef het buitenleven

  • Een geslaagde tuin is een tuin waarin u zich prettig voelt en waarin u met anderen kunt genieten.

  • Tuinieren is goed voor uw gezondheid. Het vermindert de stress, het verlaagt de bloeddruk en u leeft langer.